Strandomroepen

HTM heeft dit voorjaar in diverse tram-buslijnen extra bestemmingen naar de kust omgeroepen. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande toeristische bestemmingen die door heel het netwerk worden omgeroepen. We hebben jullie gevraagd of jullie de strandbestemmingen hebben opgemerkt en wat jullie hiervan vinden. Ongeveer een derde van de invullers heeft deze inderdaad gehoord en daarvan is 10% uitgestapt door het omroepbericht terwijl ze dat niet van plan waren. 77% van de invullers vindt dat wij bij meer halten extra bestemmingen mag omroepen. Vooral voor toeristen en slechtzienden. Kanttekening is wel dat de omroepberichten niet te lang / te veel mag worden.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE