Gebruikerstesten voor de nieuwe HTM-app en HTM-website

In september en oktober hebben 25 HTM-panelleden meegedaan aan een gebruikersonderzoek over htm.nl. Door het uitvoeren van opdrachten en gehouden interviews zijn we meer te weten komen over de gebruikerservaring van onze reisplanner, dienstregelingenpagina’s, klantenservice en webshop. De deelnemers zijn geselecteerd uit meer dan 150 aanmeldingen.

Met deze nuttige feedback kunnen wij het gebruikersgemak en de uitstraling verbeteren. Zo leerden wij dat de extra reisopties in de reisplanner niet opvallen. Bij het plannen van een reis was het niet altijd duidelijk dat de resultaten direct worden geladen. Ook vond men dat de informatie over omleidingen en verstoringen overzichtelijker kan. Alle ideeën zijn verzameld en vormen de basis voor de doorontwikkeling in 2024.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE