Reizen en betalen met je betaalpas

Het is vanaf 18 oktober mogelijk om naast de vertrouwde OV-chipkaart, in- en uit te checken met de contactloze betaalpas, creditcard en mobiel. We noemen dit OVpay. Op deze manier reizen is straks in heel Nederland mogelijk. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en zullen daar binnenkort zeker naar vragen zodat we deze dienst zo goed mogelijk kunnen maken. Suggesties zijn altijd welkom. Meer weten over OVpay bij HTM? Neem eens een kijkje op www.htm.nl/ovpay.

De kaartlezer in bus en tram reageert dus op verschillende passen. Om ervoor te zorgen dat je dan zeker weet met welke pas je in- en uitcheckt, is het belangrijk dat je de pas van jouw keuze voor de kaartlezer houdt. Haal daarom je OV-chipkaart of je betaalpas uit je portemonnee of pasjeshouder bij het in- en uitchecken. Dan gaat dat goed en voorkom je dat je teveel betaalt.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE