Antwoorden op veelgestelde vragen

Waarom een HTM-panel?

HTM brengt jaarlijks 130 miljoen mensen op de plaats van bestemming. De hele dag, zeven dagen per week, al ruim 150 jaar. We zijn hier trots op en hopen dat u tevreden bent over ons werk, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom horen we graag van onze klanten wat er beter kan en hoe we dat het beste kunnen veranderen.

Hoe meld ik mij aan voor het HTM panel?

U meldt zich aan door dit formulier in te vullen en te verzenden. Als u zich heeft aangemeld ontvang u regelmatig een uitnodiging voor een vragenlijst. Uiteraard bent u tot niets verplicht.

Hoe meld ik me af als deelnemer aan het HTM-panel?

Door in een van uw uitnodigingen op de link Uitschrijven HTM-panel te klikken.

Hoe kan ik een rit beoordelen?

Als panellid krijgt u maandelijks een uitnodiging om een rit met een tram of bus van HTM te beoordelen. U kunt de vragenlijst ook onderweg op uw smartphone of tablet invullen. De ritbeoordeling kost u minder dan 5 minuten.

Als u voor het eerst een rit beoordeelt, lees dan de instructie. Daar vindt u ook een formulier waarop u onderweg al wat zaken kan noteren.

Bekijk hier het instructieformulier

Hoe wijzig ik het e-mailadres waarmee ik lid ben van het HTM-panel?

Door een mailtje aan info@htmpanel.nl. Vermeld daarbij zowel uw oude als uw nieuwe e-mailadres.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door onderzoekbureau Citisens dat persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming behandelt.

  • Al uw gegevens gaan naar onderzoekbureau Citisens en worden uitsluitend gebruikt in het kader van het HTM-panel. Citisens gebruikt uw naam alleen om contact met u op te nemen; uw naam wordt zelfs niet aan HTM doorgegeven.
  • Uw e-mailadres gebruiken we om u uit te nodigen om een vragenlijst in te vullen. Uw mailadres wordt alleen doorgegeven aan HTM als u daar toestemming voor geeft. HTM mag dan alleen over een door u aangegeven situatie, of ervaring navraag bij u doen.
  • Uw huisadres wordt door HTM alleen gebruikt om uw gewonnen prijs op te kunnen sturen. Maar alleen met uw toestemming. Wilt u dit niet? Dan kunt u dit op het aanmeldformulier aangeven. Bent u al aangemeld? Stuur dan even een mailtje.
  • De gegevens van uw rit-beoordelingen en andere onderzoeken gaan anoniem naar HTM. Citisens en HTM maken daar samen een rapport van. Als onderzoeksresultaten en dus uw input bepaalde kwaliteitsverbeteringen tot gevolg hebben, dan melden we dat bij de resultaten op deze site.

Waarvoor gebruikt HTM mijn OV-chipkaartnummer?

HTM is constant bezig met het verbeteren van de dienstregeling. Het HTM-panel is daarvoor een belangrijke bron. Dit kan nog beter door – met uw toestemming – uw ritbeoordelingen te koppelen aan uw reisgedrag (wanneer u reist, op welke lijnen, in welke voertuigen, etc.). Hiervoor heeft HTM uw OV-chipkaartnummer nodig. Deze informatie wordt niet gekoppeld aan andere persoonsgegevens (naam, adres, etc.), zal niet met derden worden gedeeld en de resultaten zijn niet te herleiden naar een individu. Deze informatie wordt door HTM en Citisens maximaal 18 maanden bewaard en uitsluitend gebruikt om de service van HTM te verbeteren.

Wat is Citisens?

Citisens is een onderzoekbureau. Het verzorgt enquêtes voor vele organisaties. Bij het onderzoek houdt Citisens zich aan de onderzoekscode die geldt voor marktonderzoekbureaus. Een belangrijk kenmerk van ons werk is dat we niets proberen te verkopen: we proberen alleen goed onderzoek te doen.

Naar de website van Citisens

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE