Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan voor het HTM panel?

Je meldt jezelf aan door dit formulier in te vullen en te verzenden. Als je jezelf hebt aangemeld ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een vragenlijst. Uiteraard ben je tot niets verplicht.

Hoe meld ik me af als deelnemer aan het HTM-panel?

Door in een van jouw uitnodigingen op de link Uitschrijven HTM-panel te klikken. Of stuur even een mailtje naar info@htmpanel.nl.

Hoe kan ik een rit beoordelen?

Als panellid krijg je maandelijks een uitnodiging om een rit met een tram of bus van HTM te beoordelen. Je kunt de vragenlijst ook onderweg op jouw smartphone of tablet invullen. De ritbeoordeling kost ongeveer 5 minuten.

Hoe wijzig ik het e-mailadres waarmee ik lid ben van het HTM-panel?

Door een mailtje te aan info@htmpanel.nl. Vermeld daarbij zowel jouw oude als jouw nieuwe e-mailadres.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door onderzoekbureau Citisens dat persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming behandelt.

  • Al jouw gegevens gaan naar onderzoekbureau Citisens en worden uitsluitend gebruikt in het kader van het HTM-panel. Citisens gebruikt jouw naam alleen om contact met je op te nemen; jouw naam wordt zelfs niet aan HTM doorgegeven.
  • Jouw e-mailadres gebruiken we om je uit te nodigen om een vragenlijst in te vullen. Jouw mailadres wordt alleen doorgegeven aan HTM als je daar toestemming voor geeft. HTM mag dan alleen over een door jouw aangegeven situatie, of ervaring navraag bij jou doen.
  • Je huisadres wordt door HTM alleen gebruikt om de gewonnen prijs op te kunnen sturen. Maar alleen met jouw toestemming. Wil je dit niet? Dan kunt je dit op het aanmeldformulier aangeven. Ben je al aangemeld? Stuur dan even een mailtje naar info@htmpanel.nl.
  • De gegevens van jouw rit-beoordelingen en andere onderzoeken gaan anoniem naar HTM. Citisens en HTM maken daar samen een rapport van. Als onderzoeksresultaten en dus jouw input bepaalde kwaliteitsverbeteringen tot gevolg hebben, dan melden we dat bij de resultaten op deze site.
  • 1x per jaar ontvang je vanuit het HTM-panel een verzoek om even na te kijken of alle gegevens die bij ons bekend zijn nog kloppen. Je kunt dan ook altijd je toestemmingsvoorkeuren wijzigen.

Waarvoor gebruikt HTM mijn OV-chipkaartnummer?

HTM is constant bezig met het verbeteren van de dienstregeling. Het HTM-panel is daarvoor een belangrijke bron. Dit kan nog beter door – met jouw toestemming – jouw ritbeoordelingen te koppelen aan jouw reisgedrag (wanneer je reist, op welke lijnen, in welke voertuigen, etc.). Hiervoor heeft HTM jouw OV-chipkaartnummer nodig. Deze informatie wordt niet gekoppeld aan andere persoonsgegevens (naam, adres, etc.), zal niet met derden worden gedeeld en de resultaten zijn niet te herleiden naar een individu. Deze informatie wordt door HTM en Citisens maximaal 18 maanden bewaard en uitsluitend gebruikt om de service van HTM te verbeteren. Toestemming gegeven maar wil je deze intrekken? Stuur dan een mailtje naar info@htmpanel.nl.

Wat is Citisens?

Citisens is een onderzoekbureau. Het verzorgt enquêtes voor vele organisaties. Bij het onderzoek houdt Citisens zich aan de onderzoekscode die geldt voor marktonderzoekbureaus. Een belangrijk kenmerk van ons werk is dat we niets proberen te verkopen: we proberen alleen goed onderzoek te doen.

Naar de website van Citisens

Waarom een HTM-panel?

HTM brengt jaarlijks 130 miljoen mensen op de plaats van bestemming. De hele dag, zeven dagen per week, al ruim 150 jaar. We zijn hier trots op en hopen dat je tevreden bent over ons werk, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom horen we graag van onze klanten wat er beter kan en hoe we dat het beste kunnen veranderen.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE