Meedoen met het HTM-panel

Waarom een panel?

HTM brengt jaarlijks 130 miljoen mensen met tram, RandstadRail en bus op de plaats van bestemming. De hele dag, zeven dagen per week, al ruim 150 jaar. We zijn hier trots op en hopen dat u tevreden bent over ons werk. Maar er is altijd ruimte voor verbetering. En we horen graag van onze klanten wat er beter kan en hoe we dat het beste kunnen veranderen.

Wat?

HTM is benieuwd naar uw reiservaringen met tram, RandstadRail en bus. We sturen u een aantal keer per jaar een korte vragenlijst over uw rit. Deze kunt u zelfs onderweg direct online beoordelen. Soms willen we u wat vragen over een algemener HTM onderwerp. De vragenlijsten zijn geschikt voor tablets en smartphones. Vult u de vragenlijst liever thuis op de computer in? Ook dat is geen probleem. Uw antwoorden gebruiken we om onze service, producten en diensten nog beter af te stemmen op uw wensen.

Anoniem

Deelname is naar HTM toe anoniem. Daarvoor zorgt het uitvoerende marktonderzoekbureau Citisens. Zij werken volgens de AVG en houden zich aan de privacy-codes van de professionele marktonderzoekbureaus (ICC/ESOMAR code).

Doe mee

Word deelnemer van het HTM-panel, help ons de dienstverlening te verbeteren en maak bovendien kans op mooie prijzen.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE