Samen verantwoord mee met het OV

Nu het openbaar vervoer ook weer is bedoeld voor een uitje, vraagt HTM iedereen die reist met bus of tram zich aan de afspraken te houden.  Dat betekent dus een geldig vervoerbewijs, een mondkapje dragen voor als je 13 jaar of ouder bent, en elkaar de ruimte geven. Wij blijven onze trams en bussen, inclusief de stop/deurknoppen en stangen, extra schoonmaken. De zitplaatsen in onze bussen en trams zijn volledig beschikbaar, maar geef elkaar de ruimte ook als je moet staan.

HTM zorgt voor de best mogelijke spreiding van reizigers. En we zitten zeker niet stil. Zo hebben we het idee van een drukteindicator aan onze reizigers voorgelegd. Een drukteindicator kan helpen om voor jezelf een zo prettig mogelijk tijdstip voor uw rit te kiezen. Het idee kreeg van de respondenten een 8,2. We zijn nu aan het onderzoeken hoe zo’n drukteindicator kan werken in de praktijk.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE