HTM introduceert OV stewards

HTM is steeds op zoek naar nieuwe manieren om de serviceverlening aan haar reizigers in de Haagse regio verder te verbeteren. Daarom kunt u sinds 1 december de OV stewards op een halte en in bus of tram tegen komen.

De OV stewards reizen in teams mee met tram of bus. Tijdens een rit controleren ze niet alleen vervoerbewijzen, maar informeren ze reizigers over bijvoorbeeld omleidingen of de aansluitende reismogelijkheden. De OV stewards zijn er ook om reizigers te helpen op drukke halten. Bijvoorbeeld tijdens zomerse dagen op de halte bij station Den Haag Centraal. Ze verwijzen reizigers die niet beschikken over een geldig vervoerbewijs naar de verkoopautomaten in het voertuig of verkooppunten in de directe omgeving. Met hun aanwezigheid in tram of bus houden de OV stewards toezicht op de veiligheid. De OV stewards worden door HTM ingezet naast de BOA-controleurs en de beveiligers.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE