HTM-panelleden testen de tram van de toekomst

HTM-panelleden testen de tram van de toekomst

Op 22 en 23 november kon een aantal panelleden het model van onze nieuwe stadstram TINA bekijken en uitproberen. De uitkomsten hiervan worden samen met de uitslag van de stemwand, de observaties van de publieksdagen en de bijeenkomst met Stichting Voorall gebruikt om nog wat zaken aan de tram aan te passen voordat deze in productie gaat.

Positief gewaardeerd
Bijna iedereen vindt de tram ruim en licht. De grote ramen worden gewaardeerd en de extra ruimte is voelbaar. Ook vindt men de uitstraling modern en verfrissend. De USB laders zijn fijn en handig. Veel bezoekers vinden de op Escher-geïnspireerde tekeningen voor in de tram ook erg leuk.

Aanbevelingen vanuit publiek
De stoelen en rugleuningen mogen volgens de deelnemers nog iets comfortabeler. Ook wordt nog gekeken naar de vorm van verschillende stangen en de hellingen in de tram.

Uiteindelijk ligt er een dik rapport met diverse wensen en opmerkingen van de deelnemers. Alles wordt uitvoerig besproken met de fabrikant. Waar mogelijk worden aanpassingen doorgevoerd die terug te zien zijn als de eerste TINA in 2026 door de Haagse Regio gaat rijden.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE