Park+Beach uitgebreid met HTM Fiets en garage Laakhaven en Malieveld

Sinds 1 april kan men met Park+Beach naast de tram ook voor de HTM Fiets kiezen. Reizigers parkeren hun auto in de parkeergarages New Babylon, Laakhaven of Malieveld. Het is voor maximaal 5 personen mogelijk om tram of HTM Fiets bij te boeken om naar Scheveningen te gaan. Park+Beach is een initiatief van de gemeente Den Haag, Q-park en HTM om de verkeersdrukte in Scheveningen te verminderen. De service wordt in de weekenden aangeboden, maar is vanaf 1 april voorlopig elke dag te boeken bij Q-park. Via een QR-code kan men reizen met de tram en met een kortingscode krijg je 2x 1 uur tegoed via de app van HTM Fiets.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE