Overstapinfo

Sinds kort is op de schermen in bus en tram te zien op welke bus of tram u bij een volgende halte kunt overstappen. Bij halten bij NS-stations worden ook de vertrektijden van de trein weergegeven. Dit geldt voor alle bussen en trams behalve RandstadRail, hier zijn geen informatieschermen aanwezig.

Tegelijkertijd is een technische aanpassing doorgevoerd die verwarring bij reizigers op tram 15 weg moet nemen. Op halte Station Den Haag Centraal in de Rijnstraat wijzigt tram 17 namelijk in tram 15. Zo kunnen reizigers richting het centrum blijven zitten. Het nadeel is dat deze tram op de halte aankomt met lijn 17 op het display aan de voorkant van de tram. Dat is onduidelijk voor reizigers die op die halte in willen stappen. Door deze aanpassing wisselt het bestemmingsdisplay nu ruim voordat de tram bij de halte aankomt.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE