HTM Panel praat mee over nieuwe website

Op 24 maart is de vernieuwde  HTM website live gegaan. In januari hebben wij het concept voorgelegd aan 16 HTM Panelleden. De deelnemers van verschillende leeftijden waren geselecteerd uit bijna 300 geïnteresseerden. In een persoonlijk gesprek van ongeveer een uur werd de deelnemers enkele vragen voorgelegd en kregen zij een paar kleine opdrachten. Enkele opmerkingen die zij gaven:

  • Qua beeld is de nieuwe website rustiger dan de huidige . De homepage ziet er mooi uit, rustig, professioneler en past bij HTM.
  • Meest genoemde relevante onderdelen: reisplanner en werkzaamheden/storingen.
  • Verschillende panelleden gaven aan dat zij voor reizen in Den Haag de HTM planner gebruiken en voor reizen buiten Den Haag die van NS of OV9292. Onbekend is dat de HTM-reisplanner ook voor reizen buiten ons vervoersgebied informatie biedt.

Nieuwsgierig geworden? Kom verder en neem een kijkje op www.htm.nl.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE