Belang invullen wagennummer in de ritbeoordeling

In de ritbeoordelingen wordt vaak geen of een onjuist wagennummer ingevuld. Dat is jammer. Het wagennummer is namelijk nodig om uw melding te koppelen aan een voertuig of rit uit de dienstregeling. We kunnen zo bijvoorbeeld ook zorgen dat uw compliment bij de juiste chauffeur terecht komt. Of dat een defect voertuig wordt gerepareerd.

Een wagennummer bestaat uit 4 cijfers en is zichtbaar zowel binnen als buiten het voertuig.

Tip! Als u een rit gaat beoordelen zodra u een uitnodiging hiervoor heeft ontvangen, kunt u eenvoudig het nummer en andere ritkenmerken noteren. Zo hoeft u niet terug te denken aan een rit die u eerder heeft gemaakt. 

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE