Kaartverkoop in de rood-beige tram

Sinds enkele maanden rolt HTM nieuwe betaalmethoden uit de trams. Dit is veiliger voor personeel en komt ook tegemoet aan de groeiende wens van reizigers om met hun bankpas en creditcard (contactloos) te kunnen betalen. Het kopen van een kaartje in de rood-beige tram bij de bestuurder is dus niet meer mogelijk. Hiervoor kan men terecht bij de kaartverkoopautomaat in de tram. Reizigers kunnen betalen met hun bankpas en creditcard, maar ook met muntgeld.

Een volgende stap is het vervangen van de verouderde automaten in de RandstadRail-trams, zodat ook hier met bankpas, creditcard (contactloos) en muntgeld kan worden betaald bij de automaat. Ook kinderdagkaarten worden in deze automaat beschikbaar.

ONZE PARTNER

Het HTM-panel wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Citisens

KvK: 53147413 | BTW: 8507.67.970

DOE MEE