headerfooter HTM nieuwsbriefTekengebied 1@2x
visuals tramlijn Doe MeeTekengebied 4@2x
Beste lezer,

Graag informeren wij u over ontwikkelingen rondom het HTM-panel en de kwaliteit van onze dienstverlening. Om u als panellid op de hoogte te houden sturen wij deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

HTM-panel
HTM kerst

HTM-panel jaar 2019

Het jaar is bijna om, genoeg reden om terug te kijken. Binnen het HTM-panel zijn veel stappen gezet. Neem bijvoorbeeld de nieuwe website HTMpanel.nl en de mogelijkheid tot invullen van vragenlijsten via de HTMapp. Ook sturen wij u vaker nieuwsbrieven. Het HTM-panel heeft inmiddels 1953 deelnemers, een stijging van 600 deelnemers in 2019. Daar zijn wij erg blij mee! U heeft ons dit jaar opnieuw massaal laten weten hoe u het reizen met HTM ervaart. Bijna 3.900 ritebeoordelingen zijn tot nu toe ontvangen en het jaar is nog niet eens voorbij.

81% van de panelleden geeft ons in 2019 een 7 of hoger voor het totaal oordeel van de rit. Dat is vrijwel gelijk aan 2018. Het meest tevreden bent u over het gemak kaartverkoop/en laden saldo. Ook het veiligheidsgevoel scoort hoog. Het minst tevreden bent u over de reisinformatie bij vertragingen. Onlangs hebben we u hier extra vragen over gesteld zodat HTM dit verder kan blijven verbeteren
HTM panel logo

HTM-panel krijgt van u een 7,5

In september hebben wij om uw mening over deelname aan het HTM-panel gevraagd. 36% van geeft het HTM-panel een 7,5. U neemt deel omdat u graag uw mening wil laten horen en omdat u invloed wilt uitoefenen op HTM beleid.

De prijzen die HTM verloot worden met een 8,1 beoordeeld. De nieuwsbrieven krijgen een 7,6. Niet iedereen weet van het bestaan van de nieuwsbrieven af. Daarom bieden we volgend jaar een mogelijkheid om nieuwsbrieven, die eerder zijn verschenen, terug te kunnen lezen.

Ondanks de score van 7,5 bent u het minst tevreden over de inhoud en compleetheid van de ritbeoordelingsvragenlijst. In 2020 bouwen we graag verder met u om de deelname aan het HTM-panel, zo leuk, makkelijk en waardevol mogelijk te maken.

Radiotram

Elke vrijdag tussen 6 september en 26 november werd het radioprogramma Studio Haagsche Bluf van Omroep West tussen 16.00 uur en 19.00 uur live uitgezonden uit een tram van HTM. Iedere uitzending was er aandacht voor een HTM gerelateerd onderwerp. Op vrijdag 18 oktober kreeg een aantal deelnemers van het HTM-panel de mogelijkheid om mee te rijden met de Radiotram op de route van tram 2. Een aantal van hen was zelfs live op de radio te horen. Foto’s Chris Westduin
HTM radio uitzending

Bus rijlessen voor deelnemers HTM-panel groot succes

In september konden deelnemers aan het HTM-panel weer mee loten voor een bus rijles. 23 november was het zover. Zeven deelnemers met introducee kregen de kans om onder begeleiding van een instructeur op een HTM-bus te rijden. Ook mochten zij bij HTM achter de schermen kijken bij onder andere onze afdeling Bijsturing. De dag was net als voorgaande jaren een groot succes.
HTM busrijles
HTM compliment

Meer resultaten

Op htmpanel.nl/resultaten leest u meer HTM nieuws over onder andere het Busplatform Den Haag Centraal, OV stewards en de nieuwe dienstregeling.

Wij danken u voor uw deelname aan het panel in 2019 en wensen u prettige feestdagen en een reislustig 2020.
pasfoto-Marije
Marije Heerikhuisen
HTM Personenvervoer N.V.
Projectleider HTM-panel
info@htmpanel.nl
Gideon van der Hulst 4online vierkant
Gideon van der Hulst
Citisens B.V.
Beheerder HTM-panel
info@htmpanel.nl
HTMpanel header footer nieuwsbrief-02
visuals tramlijn Doe MeeTekengebied 5@2x
MailPoet